Pysznie i sezonowo
Piąta Pora Roku to restauracja w Szklarskiej Porębie, którą tworzy młody i energiczny zespół kucharzy. Idea jest jasna: przygotowywać dania idealnie dopasowane do aktualnej pory roku, z wykorzystaniem sezonowych produktów. Lokalne smaki łączymy tu z kuchnią międzynarodową, dzięki temu odkrywamy nowe dania.
Sięgając do tradycji odkrywamy na nowo smaki, które odwołują się do dziedzictwa lokalnych produktów. W naszej kuchni nie brakuje karkonoskich specjałów: serów, naturalnych miodów z górskich pasiek, aromatycznych ziół. Nasi Goście mają okazję skosztować wspaniałych wędlin i mięs - wyrobów pochodzących od regionalnych wytwórców.
Godziny otwarcia Restauracji Piąta Pora Roku od 28.06 do 31.08.2025 r.
Śniadania:
Poniedziałek – Niedziela 7.30 – 11.30
Obiadokolacje:
Poniedziałek – Niedziela 17.00 – 20.00
Kawiarnia ze specjalnym Menu Dnia
Poniedziałek – Niedziela 13.00 – 16.00
Garden Bar
Poniedziałek – Niedziela 12.00 - 20.00 (Grill dostępny w godz. 14.00 - 19.00)
W trosce o Państwa komfort w przypadku wystąpienia wysokiego obłożenia w weekendy śniadania w Restauracji Piąta Pora Roku będą podzielone na IV tury:
Tura I – 7.30 – 8.30
Tura II – 8.30 – 9.30
Tura III – 9.30 – 10.30
Tura IV – 10.30 – 11.30
Bliższe informacje dot. zapisów zostaną udzielone przez pracownika Recepcji podczas procesu zameldowania.
O naszą kuchnię dbają młodzi ludzie, których łączy pasja i doświadczenie. Każdego dnia tworzą wyjątkowe, zaskakujące dania, które oddziaływują na zmysły: wzroku, smaku i powonienia, skutecznie podbijając serca i podniebienia naszych Gości.
Zapisując się do newslettera uzyskasz zniżkę 5% na pobyt w Norweskiej Dolinie.